Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gepocheerde peer

Aantal personen: 10
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

5 peren
1 fles witte wijn
250 gr suiker

Bereiden

Witte wijn met suiker aan de kook brengen.

De peren schillen en halveren, klokhuis verwijderen.
Gedurende 10 minuten pocheren in de wijn. De peren moeten onder staan, eventueel wat water toevoegen.

Peren in het kookvocht laten afkoelen.

De peren in een waaiervorm snijden.

Serveertip: Lekker met chocolade-ijs en warme vruchtensaus

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pecannotenijs met vanillesabayon
Chocoladetaart met blauwe bessen en limoenmascarpone
Witte chocolade ijs met basilicum
Saffraanijs
Dessert van bruine en witte chocolade met bitterkoekjes (15 à 20 porties)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes